Heeft u vragen? Bel gerust! 0255-500454 06-48498668

Tarieven

De kosten van mediation liggen aanzienlijk lager dan die van een procedure bij de Rechtbank.

Meestal dragen beide partijen een evenredig deel van de kosten, maar soms komt het voor dat (bij een arbeidszaak) de werkgever de kosten draagt, of het grootste deel daarvan. Wie de kosten ook draagt, dit zal geen invloed hebben op mijn onpartijdigheid, neutraliteit en onafhankelijkheid.

Mediation met twee partijen: € 75,00 per uur exclusief BTW.
Mediation met meer dan twee partijen: € 95,00 per uur exclusief BTW.
Mediation all inn pakket € 225,00 exclusief BTW (mediationsessies, verslagen en alle andere bijkomende werkzaamheden).

Waaruit bestaan de kosten? Het honorarium voor de mediator tijdens de sessies, het lezen van relevante stukken, het opstellen van verslagen en overeenkomsten, correspondentie en telefonisch overleg.

Juridisch advies: € 65,00 per uur exclusief BTW.

Waaruit bestaan de kosten? Eventueel persoonlijke afspraak, het lezen van dossier, opstellen van juridische stukken, correspondentie en telefonisch overleg.

Voor mensen met een aantoonbaar laag inkomen geldt een speciaal tarief.

Vaste tarief afspraken zijn eveneens mogelijk.

U kunt ervoor kiezen om de mediation thuis plaats te laten vinden (mits akkoord van de andere partij), op locatie of op mijn kantoor.

Indien de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd wordt, dan zullen de kosten van de mediation (voor een uur) in rekening gebracht worden bij partijen. Tot 24 uur voor de afspraak kan kosteloos geannuleerd worden.